Tlf.: 9735 3033 eller 2629 2863
Skjern: Holger Danskes Plads 8.1
Herning: Birk Centerpark 40, L69

Vores profil

Hos Landinspektør Vest får du god og professionel rådgivning og samtidig er vi både hurtige og fleksible ved opgaveløsningen således at du bliver tilfreds. Vi har desuden en målsætning om at det skal være trygt og sjovt at gå på arbejde, og derfor vil du også kun møde flinke og engagerede medarbejdere hos os.

Malene Foldager Andersen der er ejer og daglig leder af firmaet blev uddannet landinspektør fra Aalborg Universitet i 2005, og har via uddannelse og erfaring fra praksis fået en bred og meget høj faglig viden indenfor det landinspektørfaglige felt.

Mona Trærup Lassen blev uddannet landinspektør fra Aalborg Universitet i 1998. Mona har efterfølgende fået stor erfaring og en bred og meget høj faglig viden fra nuværende og tidligere beskæftigelser i landinspektørpraksis og ved kommunen.

Andrea Krogh Sørensen er nyuddannet landinspektør fra Aalborg Universitet. Andrea skrev speciale om planlægning og tilfører virksomheden nyeste viden fra universitetet. Andrea startede ved os i oktober 2018.

Med udgangspunkt i en lokal og regional forankring, høj tilgængelighed, professionel rådgivning, effektiv sagsbehandling og den nyeste teknologi sikrer vi, at vores kunder træffer vigtige og rigtige beslutninger på det optimale grundlag. Virksomheden beskæftiger erfarne og selvstændigt tænkende medarbejdere, der er vant til at tage ansvar og rådgive kunderne kompetent og professionelt. Dertil kommer at Landinspektør Vest er medlem af Praktiserende Landinspektørers Forening og forsikret i Landinspektørernes Gensidige Ansvarsforsikring. Det giver vore kunder en ekstra tryghed i, at vi altid følger gældende regler og har adgang til den nyeste ekspertviden på området.

 Pr. 1. April 2019 åbner vi kontor i Herning, grundet øget aktivitet i området.

Vores rødder:
Landinspektør Vest i Skjern er etableret i 2008, men firmaet har rødder tilbage til 1939.

Landinspektør Knud Lindhard drev landinspektørvirksomhed i Skjern fra omkring 1939 - først alene og siden med Landinspektør Mogens Poulsen fra Videbæk. Ved Lindhards pensionering i 1989 overtog Mogens Poulsen firmaet. Vi har overtaget de gamle arkiver efter Mogens Poulsen, og derfor har vi mange brugbare oplysninger om ejendommene i Ringkøbing-Skjern Kommune.

 
Send os en besked!

Så kontakter vi dig hurtigst muligt